المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتديات المركز العلمى لالعمار انت غير مسجل لدينا يسعدنا ان تسجل معنا وتشاركنا بمواضيعك الفعاله
المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة مرحبا بك عزيزى الزائر فى منتديات المركز العلمى لالعمار انت غير مسجل لدينا يسعدنا ان تسجل معنا وتشاركنا بمواضيعك الفعاله
المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار

منتدى المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار وبه كل ما يتصل بالكمبيوتر من برامج وإمكانيات مادية بيع وشراء واستبدال والصيانة وكذلك تصميم المواقع وتحديثها
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخول  





بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 132 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 132 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 145 بتاريخ الجمعة نوفمبر 22, 2024 9:35 am

 

 طريقة تحضير الانشن

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مصطفى صبري

مصطفى صبري


عدد المساهمات : 27
تاريخ التسجيل : 05/06/2009

طريقة تحضير الانشن Empty
مُساهمةموضوع: طريقة تحضير الانشن   طريقة تحضير الانشن Emptyالسبت أغسطس 01, 2009 1:56 pm

طريقة تحضير الانشن IMG54931-1236617013


طريقة تحضير الانشن 129537123







اولا الموضوع منقول بس عشان بحبكم جبته لكم ثانيا لو عجبكم ادعولي بالذريه الصالحه والهدايه انا طبعا جربت الانشون وطلع جميل والله العظيم لانشون بيتي لالحمة ولافراخ بطريقتي
رووووعةبجددد
لالحمة ولافراخ
النهارده عندي طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ
طريقة سهلة ولذيذة ومن غير تكلفه
وتنفعك في عمل الساندويتشات لاولادك في المدرسة وفي نفس الوقت تبقي مطمنة عليهم من اللانشون بتاع المحلات والاشاعات اللي حواليه وعلي فكرة جربته وطلع جمييل جدااا ونفس الطعم للجاهز بالضبط المقادير

3 مثلثات جبنة(كيري او بريزيدون او لافاشكيري او اي نوع)
3مكعبات مرقة دجاج(ممكن يبقو اتنين لو مش عايزاها مالحة اوي)
3فصوص ثوم
3حبهان
3بيضات
3 ملاعق ك دقيق
نص كوبايه زيت
ولون طبيعي احمر(من عند العطار) بمقدار حباية فلفل اسود او مثل راس الدبوس فقط
الطريقه
1)تضعي كل المكونات في الخلاط
بس خدي بالك تفركي مرقه الدجاج بايدك الاول
وكمان خدي بالك ان اللون الطبيعي يبقي بمقدار راس الدبوس بس عشان مايبقاش غامق اووي ويبقي لونه فاتح زي الجاهز بالضبط
2)تضعي المقدار في كوبين ستانلس مدهونين بالزيت (المقدار هايعمل كوب ونص)
وخدي بالك ان الخليط بيرتفع يعني تتركي مسافة قليله في الكوب
وان لم يكن لديك كوب ستانلس يبقي في اي كوب يتحمل الحراره وتضعي الاكواب في حله بها ماء (مثل طريقه الكريم كراميل) لكن تغطي الحلة
وتترك تغلي لمده ساعة الاربع
4)اقلبي الكوب في طبق وممكن تدوري بالسكينة حول اللانشون عشان يسهل نزوله
واخيرا قطعيه شرائح وتمتعي انت واسرتك بطعم اللانشون الطبيعي اللذيذ والامن
وسلامي


طريقة تحضير الانشن IMG54931-1237313660

طريقة تحضير الانشن 34787798xm6xo8rw9
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.sabrytaha.com
ali reda
مدير المنتدى
ali reda


عدد المساهمات : 90
تاريخ التسجيل : 08/05/2009
العمر : 38

طريقة تحضير الانشن Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة تحضير الانشن   طريقة تحضير الانشن Emptyالأحد أغسطس 02, 2009 5:20 am

حلو أوى يا مصطفى

بس اعمله كده ودوقنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة تحضير الانشن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل مكرونة بالسى فود
» احدث طريقة لتنزيل الالعاب
» 25 طريقة لربط طفلك بالقرآن الكريم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المركز العلمي للكمبيوتر بالعمار :: من هنا وهناك :: إلى ربات البيوت-
انتقل الى: